Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение за застраховки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнение за застраховки

Внимаваите със автокаското в ЛЕВ ИНС!Те са наи-некоректните платци за момента.Халогена в бронята ми беше счупен и не ми го платиха понеже е ноо-скап-500лв с ДДС.Не са ми платили и счупено задно стъкло защото и то е ноо-скъпо 410лв с ДДС,а отделно има и силикони и разглобване и т.н.всичко си е за твоя сметка.Плащаш си всички вноски и духаш супата
    BADBOYS
    GSM:0884168245

Един съвет - Уника-Витоша АД и си спокоен.
    Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Много неприятно.... Наистна неприятно...

Макар и темата да не е пряко свързана с ГТВ-та.....косвено ни касае и ще я оставя в раздела.
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Витоша-Уника са пълни нещастници! първо не ти дават пари ако не отидеш 2 (два) пути на оглед и да разпишеш неква декларация. второ плащат ти срещу фактура и то само ако колата не е твърде стара (ГТВ-то казаха че бил много стара и не можело да я правят в техен сервиз с възлагателно писмо). трето вече има много оплаквания, че колите на витоша-уника много ги крадът, а това при всички случаи си е голям проблем!
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

BULSTRAD

Comment

И от мен един глас за Булстрад. Последната ми щета излезе точно за 5 дни.
            Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
              Витоша-Уника са пълни нещастници! първо не ти дават пари ако не отидеш 2 (два) пути на оглед и да разпишеш неква декларация. второ плащат ти срещу фактура и то само ако колата не е твърде стара (ГТВ-то казаха че бил много стара и не можело да я правят в техен сервиз с възлагателно писмо). трето вече има много оплаквания, че колите на витоша-уника много ги крадът, а това при всички случаи си е голям проблем!
              bouncer, а аз си мислех, че си с акъла си. Явно не си... Колкото до Булстрад - писал съм го и преди. Консултирах се с една моя позната, която е юрист в системата на МВР. Тя е поразпитала колеги и лафът е: От Булстрад по-големи измамници няма. Но това не може да бъде приемано като чиста монета. Много зависи кой ти е брокер, обстоятелства, ситуация и прочие. Аз залагам на Уника и лично съм се убедил, че изборът ми е отличен :P

---------------------------------------------------proper---------------------------
              нека да не се обиждаме един друг!!!!

Извинявам се! Весело посрещане на новата 2008 и само положителни емоции на GTV хората от форума Още веднъж, bouncer, прости резките думи
              Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

колега,

въпрос на избор и желание. каквото имах да кажа го казах.

поздрави
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
                X