Внимаваите със автокаското в ЛЕВ ИНС!Те са наи-некоректните платци за момента.Халогена в бронята ми беше счупен и не ми го платиха понеже е ноо-скап-500лв с ДДС.Не са ми платили и счупено задно стъкло защото и то е ноо-скъпо 410лв с ДДС,а отделно има и силикони и разглобване и т.н.всичко си е за твоя сметка.Плащаш си всички вноски и духаш супата
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнение за застраховки
Collapse
X
-
Витоша-Уника са пълни нещастници! първо не ти дават пари ако не отидеш 2 (два) пути на оглед и да разпишеш неква декларация. второ плащат ти срещу фактура и то само ако колата не е твърде стара (ГТВ-то казаха че бил много стара и не можело да я правят в техен сервиз с възлагателно писмо). трето вече има много оплаквания, че колите на витоша-уника много ги крадът, а това при всички случаи си е голям проблем!няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncerВитоша-Уника са пълни нещастници! първо не ти дават пари ако не отидеш 2 (два) пути на оглед и да разпишеш неква декларация. второ плащат ти срещу фактура и то само ако колата не е твърде стара (ГТВ-то казаха че бил много стара и не можело да я правят в техен сервиз с възлагателно писмо). трето вече има много оплаквания, че колите на витоша-уника много ги крадът, а това при всички случаи си е голям проблем!
---------------------------------------------------proper---------------------------
нека да не се обиждаме един друг!!!!
Извинявам се! Весело посрещане на новата 2008 и само положителни емоции на GTV хората от форумаОще веднъж, bouncer, прости резките думи
Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
Comment
Comment